Retail

 • Патот на успешната дистрибутивна приказна ја започнавме со соработката со мултинационалната компанија Henkel.
  HENKEL Повеќе
 • Го проширивме портфолиото со производите на светскиот лидер во индустријата на вина и алкохол – француската компанија Pernod Ricard.
  PERNOD RICARD Повеќе
 • со водечките брендови Еssence и CATRICE поставивме нови стандарди на интернационалниот козметички пазар
  COSNOVA Повеќе
 • Водечки производител на парфеми и парфимирани води во Европа.
  LA RIVE Повеќе
 • Семеен бизнис и една од водечките компании во производство на здрава храна во Полска и низ целиот свет
  SANTE Повеќе
 • Водечки козметички бренд на Балканскиот регион – словенската Козметика Афродита.
  KOZMETIKA AFRODITA Повеќе
 • Бренд со долгогодишна традиција на Балканот, најновиот член на француската компанијa Nec+Ultra Cosmetics.
  SOLEA Повеќе
 • Повеќе од 50 години, Paclan константно работи на подобрување на квалитетот на своите производи со цел да го олесни чистењето, одржувањето на домот и готвењето. Paclan води голема грижа за околината и е лидер во технологијата и третманот на пост-потрошувачки отпад за рециклирање.
  Paclan Повеќе
 • Историски италијански тобако бренд Toscanello.
  TOSCANO Повеќе
 • Pro Vape SIA е еден од најголемите премиум производители на електронски цигари и течности во Источна Европа, како и на новата генерација на е-цигари Salt Switch и Salt Switch Zero.
  Pro Vape SIA Повеќе
 • Омилениот бренд за коса во Холивуд, што содржи врвни состојки, 100% Cruelty-Free. HASK е најупотребуваниот бренд од Стилистите во филмските сетови и ТВ емисии.
  HASK Повеќе

КОНТАКТ

Адреса:
Kacanicki Pat br. 264, Vizbegovo 1000 Skopje, Macedonia
Телефон:
00389 2 2600 077
Еmail:
samantha@samantha.com.mk

Контакт податоци за офицерот за заштита на личните податоци:

Име и презиме: Слободанка Станишкова

Тел.број: +38971450772

E-mail: slobodanka.radinoska@samantha.com.mk

X